Tuesday, January 11, 2022

Fördelar med att skriva uppsatser

Fördelar med att skriva uppsatser



Din första uppsats kanske inte är lång, fördelarna med att skriva uppsatser, bara börja med ord. Vad du än skriver din uppsats förbättrar du gradvis din stil. Att skriva för en publik även när det består av en person hjälper dig att tänka ur deras synvinkel. Barn som lär sig kursiv använder finmotorik och visuell och taktil bearbetning fördelarna med att skriva uppsatser som hjälper deras kognitiva funktion. Lämna ett svar Avbryt svar Din e-postadress kommer inte att publiceras.





Här är de kraftfulla fördelarna med att skriva för hand:



Jason Fried säger i sin bok Rework att i Basecampcompany där han är medgrundare och VD, är en av de förmågor som de är intresserade av när de anställer personer deras skrivförmåga, oavsett om de är säljare, programmerare eller designers. Anledningen är enkel: Tydlig skrift är ett tecken på tydligt tänkande. Bra författare vet hur man kommunicerar, de gör saker lätta att förstå och de vet när de ska utelämna det onödiga. Betyder detta att du måste gå på litteratur- och grammatikkurser för att bli mer effektiv när du utför dina uppgifter? Nej, du har redan all nödvändig kunskap.


Du lär dig att skriva genom att skriva. Om du vänjer dig vid att uttrycka dina idéer på det här sättet, fördelarna med att skriva uppsatser, känslor, mål osv. Francisco är grundare och VD för FacileThings. Han är också en mjukvaruingenjör som brinner för personlig produktivitet och GTD-filosofin som ett medel till ett bättre liv. "Konsten" att skriva använder sig av att vara det enda sättet att korrespondera med andra. Brev från det förflutna är fulla av rika detaljer, fördelarna med att skriva uppsatser, stimulerande samtal och intellektuell insikt. Vi glömmer ofta att folk skulle skriva brev till nära och kära och inte få något tillbaka på månader. En löjlig föreställning i denna tid av snabbmeddelanden och videokonferenser.


Men tänk på hur du skulle skriva en anteckning om du var tvungen att fånga alla dina bekymmer i detta ögonblick för någon som skulle läsa dem inom en avlägsen framtid? Hur håller man anteckningen relevant? Svaret var att hålla lappen uppriktig och personlig. Inte enkelt, fördelarna med att skriva uppsatser. Inte kort. Trots alla våra fördelar har vi tappat kontakten med den beständighet som kan komma från att skriva. Vi pratar på möten, skickar mejl och skriver fördelarna med att skriva uppsatser som uttrycker idéer, men de stannar inte. Jag kan gå till ett museum och läsa brev från poeter och politiker som sedan länge är döda, men jag kommer aldrig att kunna minnas vad gårdagens trendiga tweet var. Vi har på sätt och vis tappat lite av oss själva när vi slutade slicka frimärken och göra resor till brevlådan dagligen.


En del av vilka vi är går inte in i vår elektroniska fördelarna med att skriva uppsatser, men vi hällde oss en gång i vårt brev. Romantiker lade till en klick parfym för att antyda djupare kärlek än vad som kunde förmedlas med ord. Redan då visste folk att bokstäver inte kunde förmedla allt fördelarna med att skriva uppsatser ville dela. Att skriva är bra av alla skäl som du noterade ovan, men jag skulle vilja lägga till en till. Att skriva saktar ner oss, tar oss ur slingan och sätter oss åt sidan. Världen är en forsande flod och att ta sig tid att skriva, vare sig det är i en dagbok eller bara några tankar, är en kort paus på flodens skuggade stränder.


Det är ett ämne som intresserar mig mycket nuförtiden, jag skriver ofta om det på den här bloggen. Inget kreditkort krävs för den kostnadsfria provperioden. Avbryt när som helst med ett klick, fördelarna med att skriva uppsatser. Personlig produktivitet 10 fördelar som skrivandet ger dig FÖRFATTARE: Francisco Sáez Kommunikation Stressfritt beslutsfattande. PROVA FacileThings GRATIS. Till skillnad från att prata, när du skriver letar du efter mer sofistikerade ord och uttryck för att beskriva vad du har i åtanke. Detta hjälper dig att bygga en struktur som gör att du kan uttrycka dig bättre och kommunicera komplexa idéer på ett mycket mer effektivt sätt. Du kommer fördelarna med att skriva uppsatser påfrestning.


På samma sätt som i GTD tömmer du ditt sinne – genom att fånga allt som kommer till det – för att eliminera stressen som gör att många saker slår i huvudet, att skriva och utveckla dina idéer ger en förstärkt effekt eftersom inte bara du tar dem ur ditt sinne men också hela rationaliseringsprocessen som annars abstrakt skulle stanna där inne. Du kommer att bli mer produktiv. Att skriva aktiverar nervcellerna i din hjärna och gör den redo att övervinna resten av uppgifterna du kan använda som en slags uppvärmning i början av dagen. Dessutom förbereder du dig för att utföra dem på rätt sätt genom att skriva ner dina uppgifter med lämpliga ord. Du kommer att lära dig mer. Att med dina egna ord skriva informationen du får hjälper dig att tillgodogöra dig och befästa kunskap som du annars skulle glömma snart, fördelarna med att skriva uppsatser.


Du kommer att bli medveten om din verklighet. Du kommer att inse dig själv. Francisco Sáez franciscojsaez. PRENUMERERA PÅ VÅR BLOGG. Föregående Att hantera sig själv, fördelarna med att skriva uppsatser. Nästa Förbättra listhantering. Kommenterade för över 5 år sedan Cyrus. Bra artikel. Tack för inlägget. Kommenterade för över 5 år sedan Francisco Sáez. Hej Cyrus, du har skrivit mycket intressanta tankar här. Jag kunde inte hålla mer med dig. Tack för att du delar med dig! Francisco Sáez. Inlägg stängs för nya kommentarer efter 30 dagar. Prova FacileThings GRATIS i 30 DAGAR och börja leva i din egen takt Inget kreditkort krävs för den kostnadsfria provperioden.


STARTA MIN GRATIS PRÖVNING.





uppsatser om utbildningsreformen



På samma sätt som i GTD tömmer du ditt sinne – genom att fånga allt som kommer till det – för att eliminera stressen som gör att många saker slår i huvudet, att skriva och utveckla dina idéer ger en förstärkt effekt eftersom inte bara du tar dem ur ditt sinne men också hela rationaliseringsprocessen som annars abstrakt skulle stanna där inne. Du kommer att bli mer produktiv. Att skriva aktiverar nervcellerna i din hjärna och gör den redo att övervinna resten av uppgifterna du kan använda som en slags uppvärmning i början av dagen. Dessutom förbereder du dig för att utföra dem på rätt sätt genom att skriva ner dina uppgifter med lämpliga ord. Du kommer att lära dig mer. Att med dina egna ord skriva informationen du får hjälper dig att tillgodogöra dig och befästa kunskap som du annars skulle glömma snart.


Du kommer att bli medveten om din verklighet. Du kommer att inse dig själv. Francisco Sáez franciscojsaez. PRENUMERERA PÅ VÅR BLOGG. Föregående Att hantera sig själv. Nästa Förbättra listhantering. Kommenterade för över 5 år sedan Cyrus. Bra artikel. Tack för inlägget. Kommenterade för över 5 år sedan Francisco Sáez. Hej Cyrus, du har skrivit mycket intressanta tankar här. Jag kunde inte hålla mer med dig. Tack för att du delar med dig! Briljanta författare har skrivit för hand ända sedan skrivmaskinens uppfinning. Från moderna bästsäljande författare som Stephen King och J. Rowling till författarna till 1900-talsklassiker som F. Den berömda regissören Quentin Tarantino skriver sina manus i anteckningsböcker med filtpennor, medan den produktiva författaren Joyce Carol Oates föredrar att skriva med hand - i upp till åtta timmar om dagen.


Att skriva på papper kräver ansträngning. Att skriva för hand tvingar dig att sakta ner och överväga varje fras mer noggrant. En annan studie vid Washington University fann att handskrivna uppsatser var rikare och mer komplexa än de som skrevs på en dator. Det hjälper dig att utöka dina tankar och skapa kopplingar mellan idéer. Att skriva för hand hjälper dig att se förhållandet mellan abstrakta begrepp och hjälper dig att lösa komplexa problem. Det låter dig sakta ner och bearbeta dina tankar. Att skriva regelbundet för hand håller ditt sinne skarpt och låter dig vara nyfiken.


En studie har visat att läsa böcker, skriva brev och hålla sig mentalt aktiv skyddar hjärnan på äldre dagar. Vissa läkare rekommenderar handskrift som en kognitiv övning för babyboomare som vill hålla sina sinnen skarpa. Bärbara datorer och datorer, med sina många flikar och aviseringar, kan vara en lekplats för distraktioner. Och även om det finns program som stänger av allt detta, finns frestelsen fortfarande där. En pappersanteckningsbok är en distraktionsfri zon där du kan glömma din e-post ett tag. Dyslexi orsakas av en frånkoppling mellan hörsel- och språkcentrum i hjärnan. Och att skriva för hand hjälper till att sammanfoga dessa centra. Elever med dyslexi kämpar med att lära sig läsa eftersom deras hjärnor associerar ljud och bokstavskombinationer ineffektivt, säger språkspecialisten Marilyn Zecher.


Att lära sig kursiv hjälper till med denna avkodningsprocess eftersom det ökar hand-öga-koordination, finmotorik och andra hjärn- och minnesfunktioner. Cursive är viktigt för kognitiv utveckling eftersom det tränar hjärnan att använda olika delar av sinnet för olika funktioner. Barn som lär sig kursiv använder finmotorik och visuella och taktila bearbetningsförmåga som hjälper deras kognitiva funktion. När handstil klipps bort från skolans läroplan skapar det ofta kontroverser från lärare som vet allt om fördelarna med att lära sig kursiv. Att lära sig skriva hjälper barn att uppmärksamma skriftspråket. Handskriftskvalitet är kopplat till bättre skriv- och läsförmåga. Att skriva för hand gör dig till en bättre läsare och förbättrar brevigenkänningen.


Handstil använder mer av din hjärna och integrerar tänkande, rörelse och sensation. Hand-öga-koordinationen är olika för varje bokstav och koppling mellan bokstäver, så dina rörelser i handstil är ständigt olika. Att skriva för hand hjälper dig att undvika den där tunga känslan. Den lär dig hur du kan uttrycka dina tankar och överväga dem noggrant. Att skriva för hand är långsammare och ger dig tid att överväga dina fraser. Att skriva för hand ger dig lite utrymme att uttrycka dig dåligt och göra det bättre nästa gång. För till skillnad från en datorskärm är en handskriven sida mindre slutgiltig – du kan alltid stryka över ord och behandla sidan som ett grovt utkast.


Även om ditt område är mindre kreativt och mer analytiskt, har studier visat att att skriva för hand hjälper dig att kommunicera komplexa idéer. När du skriver regelbundet för hand får du förtroende för din egen förmåga att uttrycka dig. Så mycket frustration i livet kommer när du känner dig missförstådd. Men ju mer du skriver, desto mer lär du känna dig själv. Att skriva för hand ger dig tid att komma på rätt ord, och det underlättar självuttryck. Handskrift är unik för varje person och detta gör handskrivna anteckningar och brev så mycket mer personliga än e-post. Att skriva uppsats hjälper till att upprätthålla mental prestation. Kompositionen är gymnastik för sinnet, respektive fysisk ansträngning, och det hjälper dig att hålla dig i god form i alla åldrar.


Baserat på artikelns text är det möjligt att säkert säga att skriva en uppsats är av stor betydelse för det psyko-emotionella tillståndet och den intellektuella utvecklingen hos en person. Om du redan har bestämt dig för att börja skriva en uppsats för dig själv, kommer vi först att ge dig några tips. Hitta data om ditt valda uppsatsämne. Studera det, försök lägga på att läsa så lite tid som möjligt och fokusera på de mest kritiska punkterna. Ange kort essensen, välj noggrant orden. Din första uppsats kanske inte är lång, börja bara med ord. Om du tror att jag vill skriva min uppsats idag, gör det nu! Sakta ökar storleken på artiklarna, får du upp till ord eller mer.


Lycka till! Fredag ​​7 januari, Kontakta oss Karriärer. Hem Okategoriserat Hur uppsatsskrivande kan gynna din intellektuella utveckling. Dela på Facebook. Kvinna händer med penna skriver på anteckningsboken på kontoret. RELATERADE ARTIKLAR MER FRÅN FÖRFATTARE. Värdet av animationsvideor. Någon någonstans — Älska det du bär, Älska varför du bär. Shinbone — Hållbar, unik, vacker. DIVE App — Bättre dejting med spel.

No comments:

Post a Comment