Friday, December 31, 2021

Essä om hållbar utveckling

Essä om hållbar utveckling



Låntid på försvunnen mark. Och A. Institutionen för miljö, idrott och territorier. Referenser Agioutantis, Zacharias, uppsats om hållbar utveckling. Vindenergi handbok. De andra utmaningarna inkluderar, samarbete, att göra argument för välstånd genom hållbarhet, att ta ett övergripande tillvägagångssätt för grönt bemyndigande och data Institute for Sustainable Communities — ISC,p.





Börja din resa, spåra dina framsteg, växa med samhället och så mycket mer



Läs uppsatsen om hållbar utveckling på engelska för elever i klass 1, 2, uppsats om hållbar utveckling, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 och Lär dig mer om uppsats om hållbar utveckling på engelska ord. Hållbar utveckling avser användningen av naturliga och icke-förnybara resurser på ett sätt som möter de mänskliga kraven samtidigt som de bevaras så att det också kan möta kommande generationers krav. Hållbar revolution är det enda sättet att skydda vår miljö och göra den till en bättre plats för mänsklighetens överlevnad.


Det primära målet med hållbar utveckling är att skapa stabilitet i våra ekonomiska, sociala och miljömässiga krav, vilket ytterligare leder till välstånd och tillgång på resurser för nuvarande och kommande generationer. Det enda syftet med hållbar utveckling är att uppnå en hälsosam miljö där människor tar upp miljömässiga, sociala och ekonomiska frågor gemensamt och samtidigt undvika överutnyttjande av resurser. Hållbar utveckling är ett utmärkt sätt att bevara våra naturresurser genom att långsamt ändra vår inställning till användning och utveckling av uppsats om hållbar utveckling. Självklart måste vi använda resurserna för att tillgodose livets grundläggande behov som mat, energi, vatten och sysselsättning.


dock, uppsats om hållbar utveckling, varje resurs vi använder måste användas på ett hållbart sätt så att den aldrig dör ut och därmed inte leder till att levande varelser utrotas. Det finns fyra huvudsakliga sätt för hållbar utveckling, inklusive miljöskydd, en stabil ekonomisk utveckling, bevarande av naturresurser och social utveckling och evolution. Alla som bor på denna planet har rätt att njuta av alla resurser och leva i en säker och hälsosam miljö. För detta måste vi fokusera på våra miljöfrågor och hjälpa till att minska dem för att kunna leva ett hälsosamt och lyckligare liv på denna planet.


Uppsats om barns utveckling. Uppsats om renlighet. Din e-postadress kommer inte att publiceras. Söka efter:. Uppsats om hållbar utveckling Läs uppsatsen om hållbar utveckling på engelska för elever i klass 1, 2, 3, 4, 5, 6, uppsats om hållbar utveckling, 7, 8, 9, 10, 11 och uppsats om Narendra Modi ». Lämna ett svar Avbryt svar Din uppsats om hållbar utveckling adress kommer inte att publiceras.





uppsats om rosa parker



Detta påverkar nästan alla områden av mänsklig aktivitet, inklusive många som inte verkar vara direkt relaterade till hållbarhetsfrågor som import- och exportnivåer. När den betraktas ur ett regionalt perspektiv, blir dock exporten av resurser - oavsett om det är rena naturresurser eller en kombination av naturliga och byggda förfaranden - direkt relaterad till vissa hållbarhetskoncept. Det här dokumentet kommer att undersöka aktuella egenskaper hos Australiens livsmedelsexportverksamhet och bestämma graden av hållbarhet.


Växtproduktion Mängden åker -- dvs. livsmedelsproducerande -- jorden i världen minskar, i vissa regioner i alarmerande takt, vilket betyder att jordbruksprodukter redan blir allt mer sällsynta Midmore... Referenser Fresco, L. Tid och rumsliga skalor i ekologisk hållbarhet. Markanvändningspolicy Juli: Midmore, D. Agronomisk modifiering av resursanvändning och produktivitet mellan grödor. Forskning om åkergrödor Jordbruk och det moderna samhället. Acres 6 2 : Shaw, R. Hållbar utveckling: en systemansats. Internationellt institut för tillämpad systemanalys statusrapport. Hållbar design är det smarta och subtila sättet att använda moderna byggmetoder och material för att uppnå en mer intelligent byggnad, samtidigt som man använder färre resurser och återvinner mer avfall. Det är inte bara en trend, och det är inte heller bara ett marknadsföringsverktyg för 2000-talets utveckling, utan snarare är hållbar design ett samvetsgrant beslut av en arkitekt att vidta åtgärder för att skydda miljön, minska kostnaderna för allmännyttan och säkerställa en produkt som håller längre. slutet.


Konstens framtid kan bara tas om hand av de som bor i den, och därför har hållbarhet blivit den viktigaste idén idag inom området vetenskap och design. Liksom med många byggstandarder har varje land sin egen metod för mätning och utvärdering till den uppnådda hållbarhetsnivån, och på grund av globaliseringen har det funnits flera olika internationella standarder som konkurrerar om internationellt erkännande och kontroll över den gröna designprocessen. ESTIDAMA, ordet som betyder "hållbarhet" på arabiska, är den gröna designstandarden för staden Abu Dhabi, i Förenade Arabemiraten, ESTIDAMA, och särskilt Pearl Rating System som används för att betygsätta hållbarhet i ESTIDAMA, skapades före Abu Dhabis vision för skapandet av en modern global huvudstad.


Även om ett system som liknar de andra två, finns det några stora skillnader. ESTIDAMA lägger mycket mer vikt vid sin kreditfördelning på vattenanvändning, och mindre på energianvändning, eftersom detta är en kritisk del av Abu Dhabis utveckling och behov av att rent vatten återvinns så effektivt som möjligt. Det finns gott om energi i Mellanöstern, och mycket av utvecklingen i denna region är ett resultat av dess lyckliga energiförsörjning. Denna process är extremt noggrann i sitt tillvägagångssätt, och att ha två kontroller är ett värdefullt verktyg mot fusk och korruption, som kan sippra in i den konkurrensutsatta byggvärlden i de andra två standarderna. Denna metod med dubbelkontroll kan dock vara oöverkomligt byråkratisk i en demokratimiljö, som ESTIDAMA inte verkar i för närvarande.


ESTIDAMA är förvisso lika viktig för området hållbar design som de större klassificeringssystemen är, eftersom det tillför mycket av samma professionalism till uppgiften, ESTIDAMA är dock manipulerad för att tilltala sin lokala marknad i Mellanöstern, och detta är uppenbart i uppdelningen av utvärderingsprocessen. Sammanfattningsvis är det förutsägbart att byggnader kommer att nå nästan noll utsläpp av kol under hela sin fas, och mycket mindre energi kommer att användas under byggnadskonstruktionen. På detta sätt kommer alla tre hållbara standarder att spela sin roll, och kommer att ha fört bra policy till en kontrollerbar miljö av kontorslokaler och bostadsbyggande. Jag tror dock att LEED-standarden är den bästa standarden att följa, eftersom den bäst förstås runt om i världen och av arkitekter, inte kräver specialisering inom länder, vilket bara skulle späda på styrkan i LEED:s enkelhet, och inte tillåter någon individuella att göra utvärderingar, bara Green Building Council självt.


Detta tillåter inte fusk och presenterar en balanserad och sakkunnig åsikt om vad LEEDs standarder borde vara. ESTIDAMA använder båda metoderna i sina metoder, men är inte lika tilltalande som LEED på grund av hur det ser på vattenresurser långt mer än innovativ design eller effektiv energianvändning. Energi är inget stort problem i Mellanöstern, ESTIDAMAS marknad, hur vatten än är. Detta är en motsats till majoriteten av resten av världen, som har kunnat säkra sin egen vattenförsörjning men fortfarande kräver energi för att hämtas in från utlandet. ESTIDAMA är helt enkelt för mycket av en nisch för att kunna konkurrera med den globala designen av LEED-designen.


Min framtida karriär kommer definitivt att bero på vilka av världen jag skulle vilja ägna mina tjänster åt. Att resa verkar vara ett bra sätt att ta reda på detta. Att utforska de lokala platserna och andra områden runt om i världen kommer med största sannolikhet att inspirera mig till ett hållbarhetsproblem som mina kunskaper bäst passar till. Nästa steg för att uppnå målen i min plan kräver att jag nätverkar och lär mig av andra som redan framgångsrikt har uppnått detta mål. Det är väldigt enkelt att komma i kontakt med människor på grund av de senaste årens tekniska framsteg ger mig ingen ursäkt för att inte kunna hitta andra som kan ge mig praktiska råd i frågan. Att lära av andra är mycket viktigt i hela den här processen och att förstå att jag kan lära mig något av alla jag möter, varje dag, kommer att hjälpa mig att inse möjligheter som jag just nu är...


Referenser Baumgartner, R. Etsy, D. Pataki, G, , 'Ekologisk modernisering som ett paradigm för företagens hållbarhet', Hållbar utveckling, ,17, Shirvastava, P. Hållbart mode Att köpa hållbara plagg är en utmaning för alla när snabbmode är så vanligt. Arbetet inom fast fashion har knappast råd med kläderna de gör medan många konsumerar fast fashion på ett problematiskt sätt. Modeindustrin behöver mer transparens för att utbilda individers köpbeslut. Fast fashion är inte bara förorenande och skapar så mycket avfall för vår värld; det tar också bort de grundläggande mänskliga rättigheterna för låginkomstarbetare.


Att designa något handlar inte bara om att välja ett tyg och ett tryck som är tilltalande utan måste också kartlägga produktions- och ekonomisk strategi. Det som verkar vara vackert för oss kan ha gömt en ful historia bakom det. Enligt FN är kläder den grundläggande principen för en persons värdighet, förutom husrum, mat och andra väsentliga behov. När konsumtionen av kläder ställs på balansen mot... Det lokala samhället kommer att veta att biblioteket och campus i stort stödjer lokala företag och lokala insatser.


De har en utmärkt möjlighet att bygga upp gemenskapsstöd och relationer genom att köpa lokalt som en del av hållbarhetsplanen. Community Leadership Campusbiblioteket har många skäl att engagera sig för hållbar byggnadsdesign. Bortsett från de uppenbara miljöskälen gör de långsiktiga fördelarna för deras ekonomiska välbefinnande och bidrag till samhället detta till ett utmärkt projekt för biblioteket. Hållbar byggnadsdesign visar utmärkt samhällsledarskap för biblioteket. Människor kommer till biblioteket i jakt på kunskap och upplysning.


ansvarig byggnadsdesign främjar bibliotekets övergripande mål som ett exempel på vad som kan uppnås och som en samhällsresurs. Hållbart byggande skapar hållbara samhällen. Det krävs bara en enda handling för att skapa behov av att framtida byggnader följer hållbara principer. Detta kommer att spridas... Referenser Perryman, J. Kostnaden för LEED-certifiering: Vilka budgetråd kan estimerare ge sina kunder för att bli grön. Designkostnadsdata. html Sierra Club institutionell hållbarhetsrevision. Sierra Club. 1 januari, En annan fallstudie, den här av Cole, undersöker turismens kultur- och samhällseffekter, både hållbar och ohållbar, på specifika kulturer i Indonesien. Cole drar också slutsatsen att för att hjälpa till att hålla kulturella och samhälleliga influenser och positiva attityder intakta är det viktigt att betrakta det lokala samhället som en viktig intressent i hållbarheten för ett turistmål.


Cole säger i sin artikel, "vårism har potential att stärka samhällen och agendan för hållbar turism måste fokusera på hur man kan åstadkomma detta. Som fallstudien visar är förståelse för turister och turismprocesser det första steget för att ge lokalsamhället möjlighet att fatta informerade och lämpliga beslut om sin turismutveckling. Det krävs betydande investeringar i kommunikation och förtroendeskapande mellan turismens aktörer. hans artikel undersöker hur aktionsforskning, fokusgrupper och skapandet av ett turismforum kan vara konkret,...


Det är frågorna som är mycket svåra att besvara, men för att ha ett bibehållet turismsystem spelar de en viktig roll. Dessutom är användningen av termen "själv" förvirrande för en hållbar turism. Alternativ turism, "mjuk" turism, ekoturism och "grön" turism är de typer av turism som kan användas med hållbar turism som är en högklassig gren av turism. Utveckling av hållbar turism påverkas av skillnaderna mellan massturism och hållbar turism Berno och Bricker, om man kan göra skillnad mellan "bra" turism mest känd som de alternativa formerna av turism och "dålig" turism, särskilt massturism så hållbar turism kan framstå som en störande kraft i samhället Swarbrooke, Att blanda ihop ekoturism med hållbar turism kan ge ett dåligt resultat eftersom all hållbar turism inte sker i naturområdet och inte alla typer av ekoturism är hållbara.


Enligt Wall, eftersom massturister kanske inte föredrar att besöka hotade avlägsna områden, kan deras efterfrågan vara mindre än. Schaltegger, S. Hållbart entreprenörskap och hållbarhetsinnovation: kategorier och interaktioner. Affärsstrategi och miljön Företag har traditionellt sett varit boven i att skapa både miljömässiga och sociala rättvisa problem, vilket har krävt externa regleringar. Ett företag drivs enbart av vinst och kommer sannolikt inte att driva innovation eller hållbarhetsentreprenörskap om det inte var lönsamt att göra det. Författarna påpekar att även om detta kan vara sant med vissa organisationer inom vissa sektorer, förändras affärsmiljön annars.


hans nya ramverk bygger på det faktum att många företag -- och deras chefer --... Men styrkan i forskningen ligger i matrisen som avslöjar de olika typerna av hållbara entreprenörskapsmodeller. Nystartade företag och veteranföretag kan studera en sådan matris för ledtrådar och ledtrådar om hur man effektivt kan starta ett hållbarhetsföretag baserat på innovation. Forskningen kan tillämpas på progressiva regulatoriska miljöer, i syfte att balansera behoven av större företagsansvar med behovet av ekonomiska framsteg. De till synes ömsesidigt uteslutande målen om lönsamhet och hållbarhet kan gå hand i hand. Författarna behandlar frågor som social nytta som om det vore lika kvantifierbart som försäljningssiffror.


Dessutom är den aktuella forskningen utforskande och teoretisk till sin natur. En experimentell forskningsdesign kan vara till hjälp i framtida forskning inom detta specifika område om den ska vara till någon nytta för beslutsfattare. I slutändan uppfylldes målen för forskningen och författarna gör en bra poäng om den föränderliga marknaden. Författarna presenterar ett användbart ramverk som beskriver typerna av hållbart entreprenörskap. Företag kan från denna forskning ta fram ett uppdrag för ett föreslaget hållbarhetsinnovationsprogram. Entreprenörer kan använda denna forskning för att presentera affärsmodeller som är förankrade i både skatte- och miljöansvar.


Det hjälper att veta att innovation kan presenteras som en definitiv lösning på miljö- och sociala problem. Slutligen finns det ingen modell för hållbart entreprenörskap; ekonomins och miljöns mångfald kräver ett mångfacetterat och heterogent företag. Redovisning Hållbar förvaltning Organisationens tonvikt på hållbarhet ökar som ett svar på knappheten på naturresurser och negativa effekter på miljön genom ekologiska faror. Därför anpassar organisationerna sina affärsrutiner för att använda sådana resurser som är kostnadseffektiva och miljövänliga så att de kan tjäna vinster och kan förbli miljövänliga genom att ha en positiv bild i samhället genom att ta itu med sitt sociala ansvar.


Hållbarhet Hållbarhet och dess betydelse för affärer och redovisning Hållbarhet och dess betydelse för WML Implikation av hållbarhet i WML Den aktuella studien har genomförts för att analysera Wave Master Ltds strategiska praxis. WML med avseende på hållbarhet. Ett företags hållbarhet anger i vilken utsträckning företaget spelar sin roll i skyddet av biologiska system och i vilken utsträckning företaget anses vara miljövänligt. HCNG: Ett alternativ till spole och olja. Green Left Weekly. Bebbington, J. Hållbarhetsredovisning och ansvarighet. Burton, T. Vindenergi handbok. Carroll, A. Näringsliv och samhälle: Etik, hållbarhet och intressenthantering.


Cengage Learning. länders preferenser kan leda till olika former av utmaningar som de står inför och de strategier de väljer för att möta dessa utmaningar. Men i en alltmer globaliserad värld påverkar många moderna utmaningar i allt högre grad världens befolkning som helhet; som klimatförändringar till exempel. Följaktligen kommer nästa generations utmaningar att kräva lösningar som involverar en aldrig tidigare skådad nivå av globalt samarbete. Dessutom kan dessa utmaningar ses i termer av sociala, ekonomiska och miljömässiga utmaningar. Detta dokument kommer kortfattat att beskriva tre utvecklingsutmaningar som utvecklingen står inför under 2000-talet. Klimatförändringar Klimatförändringar, även känd som global uppvärmning, är ett miljöfenomen som har väckt stor global uppmärksamhet under de senaste decennierna.


Detta är utan tvekan en fråga som kan ses som en existentiell fråga. Klimatförändringarna har potentialen att inte bara hota många djurarter runt om i världen i en ny global massa... Referenser AFP. Chavez "djävul"-tal återkallade vid FN-hyllning. html Hanna, S. Hållbar ekonomi av det ekologiska fotavtrycket: ekonomisk analys och effekter. Esteve, Ekosystem och hållbar utveckling VIII s. Southampton: WIT Press. Harris, G. Låntid på försvunnen mark. html Kabir, A. Demokrati avgår från Bangladesh. Antagningsbrev Jag ansöker till University of Winnipeg's Masters in Development Practice -- Indigenous Development med en önskan att förbättra inte bara mitt liv utan livet för andra som kan ha mindre tur än jag själv.


Jag tror att det finns väldigt få alternativ till detta masterprogram genom vilka jag kan åstadkomma dessa förbättringar under min vistelse genom världens klassrum. Att delta i det globala nätverk som erbjuds av universitetet, som en integrerad del av de 22 framstående akademiska transnationella institutionerna Masters in Development, , skulle ge mig möjligheterna och utmaningarna för ett välrenommerat och välkänt universitet samt resurserna i ett nätverk av ytterligare högt ansedda institutioner. Utöver dessa resurser och möjligheter är en spännande aspekt som jag ivrigt ser fram emot det globala klassrummet. Många andra utbildningsenheter kräver och tar betalt för kurser som inte är alls lika omfattande, intellektuellt...


Miljöförordningar och branschpraxis för effektiv användning av resurser Den olämpliga kasseringen av elektroniskt eller så kallat "e-avfall", inklusive kontorsförbrukningsartiklar som laserskrivare och tonerkassetter för kopiatorer, utgör ett stort miljöhot. Enligt Taylor växer faktiskt "E-avfall" på deponier i tre gånger så stor takt som allmänt avfall. Till exempel, "Skrivarpatroner innehåller värdefulla metaller som stål, aluminium och koppar, såväl som bläck, tonerpulver, plast, gummi, kiseldioxid och skum, varav mycket kan återvinnas. Referenser Gray, Gerry. The Old Gympie Times, Taylor, Rachel. Hållbar utveckling A Enligt Kates,. Hållbar utveckling tar hänsyn till olika intressenters behov för att skapa praxis och policyer som är realistiska och effektiva.


Brundtland eport hävdar att miljö och utveckling är oskiljaktiga. Förklara varför? Miljö och utveckling arbetar i samverkan med varandra. Detta beror på att naturresurserna är ändliga och måste upprätthållas i ett visst område, dvs. När det sker skador på miljön gör det det svårare att hantera naturresurser och förstör ekosystemet. När detta väl har ägt rum, är punkten irreversibel skada oundviklig och det förstör alla typer av utveckling som sker. Detta är den första fullständiga definitionen, men definitionen är tvetydig. Hållbar utveckling…. Referenser Bakgrund. shtml Doppelt, B. Leder förändring mot hållbarhet. Sheffield: Greenleaf Publishing Limited. Kates, R. Vad är hållbar utveckling?.


Miljö, 47 3 , Som en konsekvens kan social oro då endast undvikas genom subventioner. Staden är socialt och entinansiellt tungt belastad. Ett annat problem är att det spontana regnvattenflödet, blandat med avloppsvatten i ett kraftigt skyfall, förorenar ån eller sjön igen och ger större problem för att få tag i dricksvatten. Scenario 3: Som ett resultat av klimatiska och geologiska förhållanden finns det lite dricksvatten tillgängligt; resurserna är snabbt uttömda. Möjligheterna till stadsutveckling är därför begränsade. Kostnaden för en långväga vattenförsörjning är oöverkomlig. Denna artikel undersöker möjliga tillämpningar av regnvattenanvändning och tillämpning i en urban kontext.


Genom att göra det undersöker den några av de mer tillgängliga teknikerna för detta ändamål och bygger på Tysklands erfarenhet av att hantera de relaterade frågorna. Som en del av denna diskussion tas varianter av praxis och gränsvillkor för decentraliseringsfrågor upp. Frågor och krav Centraliserat vatten... Hållbara system Många företag i vår tid försöker visa förvaltarskap och besluta att göra affärer inom en riktlinje för företagens sociala ansvar. I denna strävan har många valt att fokusera på att göra sin verksamhet grönare, ofta inklusive både inköp och tillverkning, i syfte att minska verksamhetens påverkan på miljön. De olika systemtillvägagångssätt som en organisation kan använda för att visa mer effektiv miljömässig hållbarhet är nästan lika varierande som företagen själva.


Användningen av program för att förebygga föroreningar beror nästan helt på vad det är ett företag gör och vilket avfall de utmanar att kontrollera. Dessutom försöker företag visa att de följer efterlevnaden genom att använda olika redovisningsverktyg som ofta offentliggörs och inkorporeras i deras systemdesign. Dessa konstruktioner kommer att innefatta inköp, logistik, tillverkning på begäran, dvs. lean tillverkning och många andra möjliga systemdesigner för att både visa kostnadsbesparingar och producera en mer... Resurser Barrow, C. Miljöledning och utveckling. London: Routledge. shtml Motavalli, J. Köp grönt: Utnyttja den otroliga inköpskraften hos regeringar, sjukhus, högskolor och USA:s största företag för att skydda miljön.


E, 13, Nytt, S. I The Business of Greening, Fineman, S. Detta senare tillvägagångssätt, som visar de ekonomiska fördelarna med att uppnå båda hållbarhetsinitiativen, är mycket mer värdefullt för organisationen i det långa loppet och skyddar också företagets viktigaste tillgång, dess människor och den kunskap de har. Ytterligare studier av den litani av smärtor och kostnader som drivs av en brist på mänsklig hållbarhet gör inte mycket för att ge värdefulla lösningar för detta kritiska problem. Istället måste det fokuseras mer på hur man tillämpar transformerande ledarskapsfärdigheter på parallella framsteg av miljömässig hållbarhet och mänsklig hållbarhet på samma gång. Behovet av att kvantifiera denna strategi med dubbla efterlevnad har försökts och visat lovande resultat, med de kombinerade effekterna av att var och en genererar kostnadsbesparingar från effektivare produktutvecklings- och återvinningsstrategier Hahn, Figge, Pinkse, Preuss, Återbetalningen i termer av minskad omsättning , medicinska kostnader och ökad moral och förtroende som leder till...


Referenser Richard E. Kompetenser under 2000-talet. The Journal of Management Development, 27 1 , Catalano, Ralph. Hälsoeffekterna av ekonomisk otrygghet. American Journal of Public Health 81, nr. Cascio, W. Neddragning: Vad vet vi? Vad har vi lärt oss? Academy of Management Executive, 7, Greenberg, E. Neddragning: AMA-undersökningsresultat. Compensation and Benefits Review, 23, Sustainable Energy for Low Carbon House i Grand Parade righton Fokus för denna studie är energiprofilen för ett hus identiskt med huset byggt i Grand Parade righton som är ett energieffektivt hus byggt av avfallsmaterial.


Klimatet kommer att beaktas liksom standarderna och bästa praxis inom byggbranschen. Climate righton rapporteras ha ett oceaniskt klimat ungefär som majoriteten av södra Ritain med sommarmånaderna påverkade av havsbrisen som sänker temperaturen med fem grader jämfört med inlandet. Snö är vanligt på vintern i righton. Följande tabell visar den månatliga genomsnittliga högsta temperaturen i righton under hela året. Månadsgenomsnittlig hög temperatur i righton ]Klimatdata för righton Månad Jan Feb Mar Apr Maj Jun Jul Aug Sep Okt Nov Dec År Medelhög "C "F 8 46 8 46 9 49 12... Bibliografi En introduktionsguide till bästa praxis i konstruktionskonstruktionsexcellens i sydost. pdf Vad är BREEAM?


Det finns dock en mer praktisk sida av detta paradigmskifte: dessa fyra var inte förvånande, med tanke på de ekonomiska och reglerande villkoren för att och deras inverkan på byggnadsägare. Inför energispikar i och och lågkonjunkturen som började i , fann ägarna det svårt att sätta tillförlitliga energibudgetar och få finansiering för kapitalprojekt. Rozgus Dessutom, när det gäller de inskrivna svaren på undersökningarna, var de fyra främsta rankade som energieffektivitet eller hållbarhet, de var: LED-belysning och belysningskontroller, alternativ energi, LEED och grön teknik eller förordningar, och energieffektivitet.


Författarna drar slutsatsen att om hållbarhets- och livscykelfrågor som miljöprestanda, tillförlitlighet, underhållsbarhet och livscykelkostnader är viktiga för ägaren, måste dessa frågor definieras tydligare i ingenjörskontrakten. Följaktligen tillhörande extra kostnader och avgifter som skulle krävas för att stödja... Rättvis handel gjorde det möjligt för producenter att få en betydande prispremie, beroende på världsmarknaden för kaffe och de vanliga marknaderna. Prispremier för jordbrukare främjade social utveckling och stärkte den institutionella kapaciteten i området. Förmågan att förbättra arbetsvillkoren för arbetarna var dock begränsad Valkila och Nygren Prispremier visade sig vara den största fördelen för fruktproducenter som är involverade i ett schweiziskt partnerskap Bezencon Slutsats Rättvisemärkta produkter och certifierade slutprodukter representerar nästa logiska steg i den naturliga och rörelse för ekologiska produkter.


Effekten av rättvis handel har redan undersökts i andra branscher och man tror att samma principer gäller även för kosmetikaindustrin. Trender inom kosmetikindustrin drivs traditionellt av modeindustrin. Men nu måste också socialt ansvar ses som en del av ekvationen. Rörelsen mot socialt ansvarsfulla produkter drivs av... Referenser Bezencon, V. Producenter och rättvisemärkta distributionssystem: vilka är fördelarna och problemen? Hållbar utveckling.


Global Cosmetics Industry GCI. Global Natural Products Market: The Battle of the Standards tar fart. Moore, G. PR-företaget namnger de tio bästa ingredienserna för Journal of Business Ethics. Hållbar distribution av väsentliga läkemedel i framväxande gör Affärsfall Bakgrund Den hållbara utmaningen Cuent distributionsklimat Cue Pharmaceutical Den växande impotansen hos de framväxande gör Mycket till gowth Pocuement and Distibution Utmaning till oveall hållbarhet i läkemedelsföretag Patentships utnyttjade distributions- och distributionslösningar av patneships effektiva i distribution av essentiell medicin Datainsamling i distribution av essentiell medicin Hållbar distribution av essentiella läkemedel i nya tillverkare.


Många människor har associerat dessa fabrikat som tillflyktsort för explosiv framtida gown, men det finns också stora utmaningar att möta. Epoten kommer att diskutera vilka åsikter investerare, intressenter och företagsledare har på framväxande tillverkare. Du är möjligen betydande faktorer som kan påverka deras ståndpunkt. Fist, de effekter som regeringen nyligen gjorde som avskyr läkemedel och de multinationella företagens skyldigheter till följd av efoms. referenser Multi-Stakeholder Toolkit, n. d , en verktygslåda för förbättrad förståelse och transparens av svar på drogbrist i Kanadas banker, M. Campusperspektiv på National Institutes of Healths policy för allmänhetens tillgång: University of California, San Francisco, bibliotekserfarenhet.


Journal of the Medical Library Association: JMLA, 98 3 , -- Improving Access to Medicines in Low Income Countries: A Review of Mechanisms. The Journal of World Intellectual Property. Framgångsrik hållbar utveckling kräver också en utvärdering av stora trender och problem inom turistnäringen snarare än att fokusera på mindre nya utvecklingar som kan ha lokal påverkan endast Butler, Sammantaget indikerar det föregående att oberoende av den exakta definitionen som används, hållbar turismutveckling bygger på tre huvudprinciper, ekonomiska, miljömässiga och sociala som beskrivs nedan: 1.


Ekonomisk: Denna princip hänvisar till något som påverkar majoriteten av människor och förbättrar den ekonomiska situationen som är relaterad till hållbar förvaltning av ekonomiskt inom turistsektorn. Detta kan betraktas som möjligheter att utbilda och utbilda anställda, stödja lokala leverantörer, handel, producenter och så vidare Chapman. Denna princip överensstämmer med Kings observation att "turism i Thailand, som med turism i den asiatiska regionen mer generellt, är ett mycket diversifierat, komplext och föränderligt fenomen, vars inverkan och konsekvenser... Referenser 'Bung Kan är Thailands 77:e provins. Pattaya Daily News. Burton, S. Överleva din avhandling. New York: Routledge. Cater, E.


Även SWOT-analys kan hjälpa stadsplanerare att bestämma situationsvariabler, uppskatta risker och därför maximera effektiviteten i en ekonomisk utvecklingsplan. Frågor som samhällets konkurrenskraft har en stark inverkan på externa investerare, vilket är ytterligare en anledning till att stadsplanerare måste dra nytta av ett brett utbud av tekniker. Stadsplanerare kan uppmuntra ekonomisk utveckling genom en process i flera steg: analys av behov, analys av risk och analys av potentiella investerare. När det gäller stadsplanering kombinerar hållbar utveckling socialt och miljömässigt ansvarsfulla initiativ. Dessa initiativ måste också bevisas stimulera ekonomisk tillväxt och utveckling i samhället. Vissa statliga incitament kan erbjudas direkt i syfte att skapa och genomföra hållbara utvecklingsprogram för samhällen.


Markanvändningsplanering är en viktig aspekt av hållbar stadsutveckling. Att kontrollera spridningen, implementera lokala och regionala kollektivtrafiksystem och säkerställa investeringar i rent vatten är andra frågor om hållbar utveckling... Referenser HUD Ekonomiska utvecklingsprogram. Urban utveckling. Carter, C.. Keating, B. Krause, D.. Mann, H. Pagell, M. Referenser "Aspects of sustainable supply chain management SSCM : conceptual framework and empirical example," , Supply Chain Management, vol. Carter, C. Krause, D. Agger, A. Involvera medborgare i hållbar utveckling: bevis på nya former av deltagande i de danska Agenda 21-systemen.


Local Environment, 15 6 , Agger upprepade att de skandinaviska länderna har hög respekt för Agenda 21:s diktat och att det är därför de har så snabbt att implementera det. Detta är för att dessa länder har institutionell kapacitet som gör det enkelt för dem att tillämpa principerna i LA Agger tillskriver Sveriges investeringar i miljömässig och teknisk infrastruktur till LA21-initiativ. Andra skandinaviska länder använde ändå LA21-initiativ för att decentralisera statliga miljöpolitiska initiativ, medan andra använde det för att plåga medborgare och föreningar i lokal miljöpolitik.


Han räknade med att regeringar över hela världen fortfarande stod inför otaliga utmaningar när det gällde att diversifiera medborgarnas deltagande i... bibliografi Jag insåg hur det är viktigt att engagera sig i miljövård. Jag insåg att de kommunala myndigheterna och lokala myndigheterna har en mycket avgörande roll att spela i stadsplanering, särskilt när de åtar sig att tillämpa principerna för smart tillväxtkoncept för att säkerställa en hållbar stadsutveckling. Denna forskning har utan tvekan förändrat min syn på hållbar utveckling.


Jag har kommit att inse att planledda miljövänliga och hållbara bosättningsmönster bör integrera delar av särpräglad stadskultur, rumsligt kompakt form, starka landskapsramverk på landsbygden, balans mellan markanvändning, ekonomiska och sociala strukturer, energimedveten kollektivtrafik nätverk och hög infrastrukturnivå. Referenser Agger, A. Involvera medborgarna i hållbar utveckling: bevis på nya former av deltagande i de danska Agenda 21-programmen. Analysen som tillhandahålls är grundlig och partisk på samma gång. Armstrong ger dock en värdefull bakgrund och policyanalys.


När det gäller relationerna mellan Ghana och dess stora givare, Kina och EU, skriver Giles Mohan en omfattande översikt över de relationer Ghana har med Kina och de potentiella politiska och ekonomiska intressen som kan driva Kina att verkligen bli en avgörande givare för Ghana. Mer exakt kopplar författaren den nyfunna kinesiska viljan att investera i det afrikanska landet till de nyfunna oljereserverna i Ghana. Dessutom nöjer han sig med att med tanke på den tidigare karaktären av relationerna mellan Kina och resten av världen, såsom EU, är Kinas närvaro i Ghana också geopolitiskt relaterad och inte nödvändigtvis humanitär och utvecklingsrelaterad.


Perspektivet är värdefullt eftersom författaren pekar på potentiella politiska kopplingar mellan resurserna som finns i... Kanadensiska internationella utvecklingsbyrån CIDA. Crawford, G Investeringar och ekonomisk utveckling inom den privata sektorn Investeringar och ekonomisk utveckling Den privata sektorns investeringar i ekonomisk utveckling Under de senaste decennierna har det funnits ett överväldigande stöd för tillväxt och utveckling med rötter i privata investeringar och marknadsorienterade strategier. En övergång från den offentliga sektorns drivna tillväxt har kommit som ett resultat av behovet av att minska det ökande gapet i betalningsbalansen, ökande offentliga skulder, stigande inflation, växande utlandsskulder sjunkande levnadsstandard i grunden.


Det har skett en förskjutning från behovet av att stora offentliga företag bedriver produktiv verksamhet i en ekonomi på grund av den realiserade ineffektiviteten i resursallokering. Korruption och förskingring av offentliga medel är observerbar på grund av det bristande behovet av att optimalt dra nytta av investeringen. Till skillnad från i den offentliga sektorn garanterar investeringar i den privata sektorn optimala produktiva aktiviteter, effektiv allokering av produktiva resurser, tekniska framsteg för att minska kostnaderna och öka produktiviteten Dao,... Referenser DAO, M. Inverkan av investeringsklimatindikatorer på bruttokapitalbildning i utvecklingsländer.


The Journal of Developing Areas, 42, GROSSMAN, G. Endogen innovation i teorin om tillväxt. Journal of Economic Perspectives, 8, HARRISON JR. Ekonomisk redovisning 9:e upplagan. Ekonometriska studier av investeringsbeteende: En undersökning. Journal of Economic Literature, 9, Ända sedan andra världskriget har ekonomier i så många olika landsbygdsområden ställts inför de tilltagande hårda ekonomiska omständigheterna som har hotat människors vardagliga existens. Många av de situationer som de går igenom har mycket att göra med avfolkning som till största delen beror på låg tillväxt i arbetstillfällen, utflyttning, en åldrande befolkning, undersysselsättningsgrad, hög arbetslöshet och låg familjeinkomst, brist på socionom. -ekonomisk infrastruktur köpcentrum, vårdcentraler, skolor, el och elförsörjning vattenförsörjning,.


undersökningar visar att landsbygdsekonomin i både utvecklade länder och utvecklingsländer också har gått igenom en stor... Referenser Andolina, R. VATTENS VÄRDEN: Utvecklingskulturer och inhemska kulturer i höglandet Ecuador. Latin American Research Review, 21 12 , ,, Blignaut, J. Vattenbristens inverkan på initiativ för ekonomisk utveckling. Vatten S. Cole, M. imiterar till tillväxt, hållbar utveckling och miljömässiga kuznets kurvor: En undersökning av miljöpåverkan av ekonomisk utveckling. Hållbar utveckling, 12 4 , Gordon, T. Förhandlingar i valurnans skugga: Orsaker och konsekvenser av lokala väljarinitiativ.


Public Choice, 23 14 , Brownfield Development Under de senaste decennierna har Kina gått igenom enorma mängder ekonomisk tillväxt. Sedan år 2000 har olika kinesiska städer sett en ökning med miljoner människor. ekonomin, har expanderat fem gånger mätt i BNP-tillväxt. Men nationen har också upplevt utmaningar i samband med behovet av bostäder och hållbar utveckling. En möjlig strategi för att hantera dessa frågor är utveckling av brunfält. I USA har detta visat sig vara ett effektivt verktyg för att hantera stadsskada och hantera tillväxt inom en viss region.


Det betyder att man tittar på specifika städer i jämförelse med varandra. När detta väl har skett kommer specifika insikter att ges om hur Kina kan hantera framtida ekonomisk utveckling. Över…. Verk som citeras "Analys, tabeller och figurer. Resultaten av indexsammansättningen återspeglar att genom att endast analysera de faktorer som nämns ovan rankas både Indien och Kina högre än i den allmänna HDI. I denna mening är Indien rankad 17 och Kina 18, i motsats till och 89 respektive. Det finns flera aspekter för denna förändring. Å ena sidan togs hänsyn till positiva index för båda länderna. Till exempel förbättras inkomsten i Kina ständigt, eftersom Kina har en 76-rankning i motsats till 89 i det allmänna indexet.


Som jämförelse är detta även tillämpligt på Indien, med ett positivt index på 87 i motsats till dess allmänna. När det gäller ojämlikhet är Kina relativt lågt eftersom dess ranking är 72 jämfört med den allmänna. Därför är det liten skillnad, till stor del eftersom trots den konstanta utvecklingen i ekonomin resultaten av denna utveckling är inte jämnt spridda och därför... Referenser Human Development Index. Begreppet mänsklig utveckling. Mänsklig utvecklingsrapporter. Hållbar tillväxt i Kina Miljöskydd är nyckeln till hållbar tillväxt i Kina Den fenomenala ekonomiska tillväxten i Kina under de senaste decennierna har banat väg för att höja de sociala och finansiella villkoren för landets medborgare. Lejonparten av detta ekonomiska oväntade fall berodde på ökningen av olika tillverknings- och produktionsanläggningar över hela landet.


Dessa utvecklingssajter har tillhandahållit produkter och till och med tjänster till olika kunder över hela världen och säkerställt fortsatt ekonomisk tillväxt i Kina. Med den snabba ekonomiska utvecklingen och byggandet av mer industriell infrastruktur och zoner för att hålla jämna steg med världens krav, lider miljön ett stort bakslag. Luft- och vattenföroreningar frodas, de naturresurser som behövs för att tillhandahålla råvaror håller på att utarmas och den snabba urbaniseringen i olika ekonomiska zoner tar ut sin rätt på miljön på grund av... Bibliografi: KPMG Advisory China. Kinas 12:e femårsplan: Översikt. pdf Lommen, Y. pdf Wong, C. Sammanfattningsvis rekommenderar vi att IESBA omprövar förslagen i exponeringsutkastet och ger mer vägledning om skyddsåtgärder som är tillämpliga på enskild utövare och små revisionsföretag för att säkerställa att fördelarna med förändringarna uppväger kostnaderna för små och medelstora företag.


Enligt ett principbaserat tillvägagångssätt bör det finnas skyddsåtgärder och praktisk lättnad för alla utövare snarare än regelbaserade direkta förbud. Omskrivningen av denna oberoende komponent i koden är i huvudsak regelbaserad snarare än principbaserad. I detta avseende uppmuntrar vi också IESBA att prioritera omarbetningen av hela koden med hjälp av en liknande formuleringskonvention som den som används av International Auditing and Assurance Standards Board i dess Clarity-projekt" IESBA Exposure Draft of Sections and of Ethics Code on Oberoende – Föreslagna ytterligare krav i relation till internrevisionstjänster, elativ storlek på avgifter och betingade avgifter. Det kommer också att finnas en all-time….


Referenser Kreitner, R. Åtkomst 19 december, , från MBA, eResource, vecka 5, eBook Collection-databas. McShane och Von Glinow. New York: McGraw-Hill. Åtkomst 17 augusti, , från EBSCOhost-databasen. Frazee, Bonnie. Om det finns en aggregerad delbas kan dessa ge vattenkvalitetsbehandling. Det bör finnas bra packning och lämpliga geotextilier, särskilt för områden som är tillgängliga för tunga fordon. Genomsläppliga beläggningar minskar behovet av djupgrävningar och ger därmed en kostnadsfördel. Detta system minskar avrinningshastigheten och toppflödet. Den övergripande fördelen är att den tar bort föroreningar och håller vatten så att det kommer in i huvudavloppet.


Mycket vatten i huvudavloppet skulle antingen behöva pumpas eller behandlas och därigenom använda energi Wild et al. Swales De är kontinuerliga vegeterade dräneringssystem som transporterar eller lagrar vatten samtidigt som det tillåter filtrering när så är lämpligt. Vanligtvis är de motsvarigheten till vägkanter eller dräneringsrör i konventionella dräneringssystem. Svales har dock en mild gradient så att vattnet rör sig med låg hastighet. Sedimenten i dagvattenavrinning kan därför sedimentera. Fördelen med swales är att... Bibliografi Apostolaki, S. Oxford, september. Apostolaki, S, Jefferies, C. Utrech, Nederländerna Construction Industry Research and Information Association CIRIA, Sustainable Urban Drainage Systems -- designmanual för Skottland och Nordirland.


Rapport nr. Det nationella investeringsklimatet plus faktorer på nationell nivå påverkar beslut om var, vilken typ av projekt som ska genomföras samt om de bör utvecklas som CDM-projekt. Investerarens roll i CDM-projektet påverkar den fysiska spridningen av CDM-marknaden. Till exempel kan en teknikleverantör som erbjuds betalning delvis via CE-intäkter ha en bred lista med alternativ över potentiella områden där man kan lokalisera projektet men ett mindre urval av projekttyp att engagera sig i. Vissa medel avsatta och avsedda för CDM-finansiering har beslutats som avsedda för specifika projekttyper och specifika geografiska områden. Till exempel riktar den spanska kolfonden sin energi mot etablering av CDM-projekt i norra...


Referenser Austin, D. Och Faeth, P Finansiering av hållbar utveckling med mekanismen för ren utveckling. World Resource Institute, Washington, D. Banuri, T. Mekanismen för ren utveckling och hållbar utveckling: en ekonomisk analys. Asian Development Bank, Manila. Avdelning; Mohapatra; Mitchell, The Great Lakes innehåller också stora mängder "polyklorerade dibenso-furaner - PCDF" och "polyklorerade dibenso-dioxiner - PCDD" som är ett resultat av klorblekningsprocessen i pappers- och massabruk. I en rikstäckande studie genomförd under en period av fyra år på prover av fisk och skaldjur från olika sötvatten- och marina vattenförekomster i Kanada, fann man att fisken från de stora sjöarna var bland de mest förorenade proverna. Steinhart; Doyle; Food esearch Institute, Cochrane, pappers- och massaindustrin har också vuxit med tillväxten i ekonomin.


Men utsläppen av föroreningar från denna industri fortsätter trots de olika miljöåtgärder som vidtagits av pappers- och massaindustrin i Kanada. Denna industri har också orsakat störningar för det enorma boreala landskapet i Kanada. Utvecklingsaktiviteter har påverkat dessa... Referenser Agioutantis, Zacharias. Burton, Philip Joseph; National Research Council Kanada; Adamowicz, WL. Carter-Whitney, Maureen; Duncan, Justin. Vattenmedvetenhet och utbildning för hållbar vattendelarshantering Idag hanterar det mänskliga samhället kontinuerligt frågan om begränsade resurser, jämfört med en kraftigt växande mängd behov.


Bland dessa begränsade resurser är vatten livsviktigt, inte bara för att mänskligheten inte kan överleva utan det, utan också för att det är nödvändigt för att producera så många andra sekundära föremål, inklusive mat och kläder. Samtidigt är vatten och vattendelar en väsentlig del av miljön, hem till många arter av djur och växter. Naturvård och miljöskydd har också en klar inverkan på mänsklighetens existens och utveckling. Bibliografi 1. Engel, F. Geomorf klassificering av nedre San Antonio-floden, Texas. Texas Water Development Board.


Projekt pdf 2. HDR Engineering [HDR], december. Moore, E. Forskningsnotering En typologi av samarbetande vattendelare: medborgarbaserade, byråbaserade och blandade partnerskap. Hämtad från EBSCOhost. O'Neill, K. Kan Watershed Management förena stad och land? men man måste tvätta handduken. Cykeln fortsätter och familjemedlemmen måste välja sätt att tvätta denna tyghandduk. den förkroppsligade nettoenergin är mindre än pappershanddukens. Ett annat sätt att minska mängden energi ett hus förbrukar i fönsteruppsättningen i det huset. Ju större fönster, desto mer ljus kommer in i hemmet, och desto mindre belysning behövs för att hålla huset bekvämt. Steffen Det finns många sätt på vilka människor kan påskynda - på ett humant sätt - återindustrialisering från dagens petroleumbaserade industrisamhälle till ett mer mångsidigt, effektivt och blomstrande samhälle baserat på energikällor som sol, vind, geotermisk energi, vatten , resursproduktion och kreativitet, samt om sådana värderingar som medkänsla, altruism och rättvisa.


Skörd av regnvatten, en välkänd praxis i världens fattiga ekonomier, fångar... Sådana ansträngningar hjälper dessutom till att lindra röran med stormavrinning. Asfalttäckta vägar, trottoarer och parkeringsplatser stöter bort dagvatten, leder det ner i stormavlopp och in i knarr istället för i marken - stora spolningar av dagvatten i vattenreningssystem kan tvinga ut orent avloppsvatten i havet. Överbelastade vattendrag kan leda till översvämningar som skadar laxens livsmiljöer. Vattenavrinningstankar kan vara nyckeln till ett nytt, hållbart sätt att leva för familjer. Torkan i Kalifornien förväntas bli den värsta i modern tid.


Redan tusentals hektar grödor ligger i träda, utan några tecken på att avta. Enligt Los Angeles Times är staten nästan slut på vattnet, vilket lämnar den med böner av regn och en minskande tillgång i norra Kalifornien. Los Angeles har redan börjat tilldela vatten. Personalen bör vara engagerade och mycket motiverade att förnya sig för en hälsosam och meningsfull framtid för denna planet och dess invånare. Detta uppmanar oss därför att ändra våra handlingar och att göra våra saker annorlunda. De viktigaste aspekterna är faktiskt aspekten av differentiering genom att företaget kan producera annorlunda, konsumera och organisera oss på olika sätt.


Alla dessa aspekter av att göra saker annorlunda gör att företaget går framåt mot hållbar utveckling. Det är därför viktigt att varje medlem i organisationen arbetar för att uppnå ovanstående inriktningar för hållbar utveckling. Artikeln säger vidare att för att uppnå aspekten att producera annorlunda bör företaget öka sin effektivitet och vara engagerad i materialåteranvändning. Företaget måste sträva efter att ansluta sig till resten av de organisationer som är miljöeffektiva. I detta sammanhang måste vi alltså leverera varor och tjänster till konkurrenskraftiga priser som förbättrar människors livskvalitet. Den viktigaste frågan som vi måste ställa oss enligt artikeln av Institutet för hållbar utveckling är hur mycket effektivare vi behöver bli, uppnå målet om fyrdubblad resursproduktivitet så att välståndet fördubblas, samtidigt som resursanvändningen halveras.


Jag är väldigt glad över att jag hittade en författare som är väldigt angelägen om instruktioner och följer dem till punkt och pricka, tack än en gång. Författaren har gjort mig levande igen. High School College University Master PhD. Titeln på din tidning.

No comments:

Post a Comment